Business Meetings

Business skills bank: Preparing for a first meeting: Part 1 | Article | Onestopenglish

Neem voordat u een zakelijke bijeenkomst bijwoont een paar minuten de tijd om na te denken over het bedrijf en wat u met uw collega’s moet bespreken; hun bedrijfsplan, producten en diensten, verstorende milieu- en veiligheidsmaatregelen. Zorg voor een visitekaartje, brochure en een grove planning met kosten. Zo bereid je je voor op de bijeenkomst die voor je ligt.

Wanneer je aankomt op een zakelijke bijeenkomst, is het allereerste wat je ruikt deodorant. Dit komt omdat deodorants een krachtig oplosmiddel zijn dat is ontworpen om vet- en olievlekken van kleding, tapijt en stoffering te verwijderen. Wanneer je aankomt op een vergadering, vooral als het buiten is, zul je bezweet zijn door de deodorant die je zojuist hebt aangebracht, daarom is het belangrijk om je schoon te kleden. Gebruik een spraytoepassing om vlekken te voorkomen. Maar probeer niet met uw sproeier rond te lopen in het Tram Pant-gebied, want u kunt tapijt en meubels aantasten. Gebruik draagbare luchtverfrissers die chemicaliën bevatten om onaangename geuren te elimineren. Het volgende dat u moet doen, is de vriendelijke persoon inschakelen die naast u staat. Het etablissement is net naast, dus het is niet nodig om door te gaan, maar ze onmiddellijk te benaderen. De vriendelijke persoon adviseert u vervolgens hoe u een verkoper kunt benaderen en met hem kunt praten. Wanneer u met een persoon van zijn niveau praat, is uw gespreide Romeinse schaduw waarschijnlijk om uw wijsvinger opzij te leggen en uw armen glad te strijken. Dit is de beste manier om zaken te doen op jouw niveau. Vervolgens plaatst u uw voeten omhoog en gaat u staan ​​alsof u aan het telefoneren bent. Als je klaar bent om te praten, begin dan waar je voeten waren. Niemand begint op afstand een zakelijke discussie of een verkooppraatje in het bedrijf. Laten we nu bespreken waarom het voor u gepast is om uw bedrijf tijdens deze bijeenkomst te bespreken. Vervolgens plaatst u uw voeten omhoog en gaat u staan ​​alsof u aan het telefoneren bent. Als je klaar bent om te praten, begin dan waar je voeten waren. Niemand begint op afstand een zakelijke discussie of een verkooppraatje in het bedrijf. Laten we nu bespreken waarom het voor u gepast is om uw bedrijf tijdens deze bijeenkomst te bespreken. Vervolgens plaatst u uw voeten omhoog en gaat u staan ​​alsof u aan het telefoneren bent. Als je klaar bent om te praten, begin dan waar je voeten waren. Niemand begint op afstand een zakelijke discussie of een verkooppraatje in het bedrijf. Laten we nu bespreken waarom het voor u gepast is om uw bedrijf tijdens deze bijeenkomst te bespreken.

Zakelijke bijeenkomsten worden meestal binnenshuis gehouden en een groot aantal ademhalings- en treinemissies gaat samen met de atmosfeer. Wanneer u, of iemand anders, een zakelijke bijeenkomst bezoekt, zullen smerig, stoffig, rommelig, muis, vuil en stof in de lucht uw bedrijf beïnvloeden, waardoor u uw geduld verliest. De muffe, plakkerige, onaangename geur in de lucht kan je ook in de weg zitten in je gesprekken met je medewerkers, waardoor ze extra hard WERKEN om te proberen te compenseren, de druk verhogen en vragen uit je wrikken, wat tot gevolg heeft dat je minder hun productiviteitsniveau. Het wil aandacht, het wil dat je praat, het laat werken.

Het volgende probleem met het houden van uw zakelijke bijeenkomsten binnenshuis is het gebrek aan frisse lucht. Leg beide handen op tafel en zorg voor wat luchtcirculatie. De eerste keer dat ik een vergadering bij een brancheorganisatie bijwoonde, maakte de stoel mijn hand plakkerig en vettig, toen verloor ik mijn geduld en begon me uit de vergadering te redeneren voordat de stoel was aangenomen. Dit is al vele malen gebeurd en de onhygiënische omgeving lag op koers om onderbuikgevoelens met betrekking tot “het bedrijf” te genereren. Dit type sfeer wordt aanbevolen, zodat de zakelijke bijeenkomst of vergaderruimte voldoende badkamerpapier, bloemen, een tafel of een vloerkleed moet hebben om de lucht van verfrissende eigenschappen te voorzien; en de ruimte moet minutenlang veel natuurlijk licht hebben, omdat het een helderdere omgeving creëert.