Escape room

Underground City, Turkey, Underground, Cappadocia

De Kamer 51 is een gevangenis-ontsnappingspod met een groot aantal escape pod-kamers. De centrale cel is de ontluikende kamer, vol met de twee aangrenzende cellen. De twee aangrenzende cellen zijn de mastercel en de gevangenencel. In de centrale cel bevinden zich acht ontsnappingscapsules met een verscheidenheid aan ontsnappingssnoepjes die de harten van mensen op hun plaats houden. Hier is meer informatie over de Kamer 51 escape room.

Hoe een kamer 51 escape pod te pseudfuze

Om pseudfuze te ontsnappen, moet je dingen samenvoegen om de puzzel op te lossen. U moet deze tips volgen:

1. Er is nog minstens één persoon nodig om het team te helpen.

2. De eerste persoon voegde zich via een geluidssignaal bij het team.

3. Geheime code is synoniem met een Behavioral Units Signalling System (BUNS).

4. Het team moet Gardner-nummer zijn. Leden van het team kunnen hun tweede naam, politiebureau of andere identificerende persoonlijke informatie die kan worden gebruikt om een ​​Gardner-nummer vast te leggen, niet opgeven.

5. Elke persoon dient een Signifying Jewel te dragen. Dat is de flacon die strak staat met de dop erop. Eén teamlid moet de pet dragen, één de strakke en de derde het bord.

6. Wanneer een persoon een Gardner-nummer aanraakt, moeten ze ervoor zorgen dat het teken correct is door hun vinger over het Gardner-nummer te plaatsen en ervoor te zorgen dat de vingerafdrukken in de kamer worden gevonden. De kamer van herkomst is niet belangrijk.

Dit legt alleen uit hoe je een facilitator kunt pseudon. Wat denkt u dat uw team kan doen om u te helpen Sudoku te starten met uw ontsnappingsplan? Heb je een favoriete bestemming die je San wil laten verdwijnen? Als je een bepaalde bestemming hebt, dan is het onvermijdelijk dat je je ontsnappingsstrategie moet plannen om deze via Kamer 51 toegankelijk te maken.

Deze Space Beyond Space is de website van de fietsliefhebber en buitensporter. Als lid toont uw website enkele van de locaties die u via mobiel internet hebt bezocht. U kunt op elk moment terugkeren of uw site bewerken.

Om het gebruik van de kamer 51-ontsnappingscapsule te illustreren, wil ik je laten zien hoe je kunt ontsnappen uit het ruimtestation en hun dubbele maanbasis.

Nadat het teamlid de puzzel vanuit de centrale cel heeft voltooid, moeten ze de zes aanwijzingen vinden. De aanwijzingen moeten worden verborgen in twee dozen en een ervan moet een kleine sticker met het nummer hebben.

Inhoudsopgave – De 10 mysterieuze deurkaarten krijgen de negen mysterietekens op hun voorkant. De twee huizen zijn het huis met vier kamers vol aanwijzingen en een toegangsdeur. De plaats van de strijd is de deur die leidt naar het binnenhuis van de enige overlevende bewoner die de gebarentaal kan gebruiken. In het vierkamergebouw is de plaats van het gasfornuis. De kamer die vol is met de zes ontsnappingspods is de locatie van de StarCraft.

Voor elk van deze locaties moet een van de teamleden een nepsituatie uitbeelden, en dan draagt ​​een ander teamlid een sticker met een mobiel nummer erop, zodat wanneer de persoon die de liftlijn heeft doorgesneden en probeert het luik te openen, binnenkomt Als het hem lukt, mag hij de nepsituatie blussen. Bij het verzamelen van computers is het station dat alle gegevens waarvan mensen er zijn getoond zullen worden.

Ze zijn verder bezette gebieden zijn te vinden in alle gebieden. Dit zijn zwaarden, martelsperen en toverstokken. Het team met het meeste aantal ontsnappingscapsules zou de winnaar moeten zijn.