Het beste van Dubai

Burj Al Arab, Dubai

Dubai is een plaats die het beste biedt van de entertainment industrie. Er zijn tal van nachtclubs, bars, disco's, naaktrecreatie, modeshows en golfbanen in Dubai. Het is een populaire toeristische bestemming met zijn Palm Beaches scene. Minder dan tien jaar geleden had Dubai geen straatverlichting, auto's werden bestuurd door motorscooters en er waren geen trottoirs.

De alomtegenwoordige aanwezigheid van Dubai's ultra-modernisering strekt zich uit tot in elk hoekje en gaatje van de stad. Dubai is de kraanbouwer. profiteert van zijn innovatie voor toekomstige groei. In januari 2006 werd Wintan Captain Investments (Wintan Captain), een van de grootste buitenlandse investeerders in Dubai, opgericht door Wesley Fernandes. Wintan Captain heeft zijn status als een van de grootste buitenlandse investeerders in Dubai al verworven en is gerangschikt als de grootste beursgenoteerde onderneming door te investeren. Volgens de beurs van Dubai had Wintan Captain eind januari 2006 ongeveer US$47 miljoen van zijn US$180 miljoen USEquity in handen. in vergelijking met 2001, toen Al Taher met US$88 miljoen als de op twee na grootste beursgenoteerde onderneming werd gerangschikt.

Meer bewijs voor de populariteit van de nachtclubs in Dubai is te vinden in de miljoenen complets die de ramen van deze nachtclubs bedekken. In sommige van Dubai's nachtclubs hoor je de hooks van Depeche Mode, Madonna, INXS, Duran Duran, en andere industriestandaarden. Het is een vaststaand feit dat Dubai ook de thuisbasis is van de duurste DJ's ter wereld, met DJ's uit de privéjetset die honderdduizend dollar per nacht vragen om een viersterrengal te huren.

Dubai is de perfecte bestemming voor die feestbeesten die op zoek zijn naar een pretpark of een spa om zich te ontspannen. Er is een groot aanbod aan clubs in Dubai, van het piepkleine gat in de muur dim sum diar tot de immense luxe Apart bar, die een hele verdieping heeft van niets anders dan disco en flessenbars. Dubai is ook de thuishaven van 's werelds langste covermuur, die over het platenlabel van Label Child gaat. Dubai is ook de thuisbasis van vele cutting edge Hollywood musicals en Amerikaanse films die hun weg naar de Dubai's slaan nieuwe muziekscene. In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, is Dubai niet de wereldleider in gevierde strandfeesten, met talrijke disco- en punkmuziekclubs die overal in de stad opduiken.

Bruiloft receptieMuziek is een cruciaal aspect van een bruiloft receptie, en u kunt huren of maak je eigen afspeellijst worden afgespeeld van een DVD of CD.ii Er zijn veel bruiloft receptie nummers die populair zijn onder bruiden en hun directe familie. Bruiden hebben de neiging om de optie van het gebruik van internationale nummers, die de neiging hebben om langer en hebben een meer romantische vibe aan de receptie. Internationale nummers hebben de voorkeur van de meeste bruiden met voorkeuren voor de lengte van het lied, alsmede de effecten die ze willen dat hun bruiloft nummers te hebben.

Sommige van de populaire bruiloft nummers zijn "Don't Stop Believing" door Whitney Houston, "One Love" door Eric Clapton, "Time After Time" door Anita Baker, "Get This Party Started" door Blink 182, "Marry You" doorTrain, "Angel Eyes" doorEric Carmen, "My Mother Then" door velocity Luke en "The Greatest Love of All" door Chaka Khan.

We realiseren ons dat sommige mensen verschillende meningen en keuzes hebben met betrekking tot de liedjes die ze willen horen op hun bruiloft. Word verliefd op de liedjes en gebruik ze als leidraad om jullie dag extra speciaal te maken. Je hebt een enorm aanbod aan liedjes om uit te kiezen en alleen jij en je partner weten welke liedjes perfect zijn voor het begin van jullie getrouwde leven.